Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Jak zapewne wiecie cały czas siedzimy tutaj. Tails proponowała mi plan Rp dla LD i TW, więc czemu go nie wprowadziła? Cóż, LD jest puste i czuję się za to obwiniana. Moja propozycja podziału Rp:
Pn - LD
Wt - TW
Śr - LD
Czw - TW
Pt - LD
Sob - TW
Ndz - Jakieś Rp poboczne odbiegając od forum.
Jest to taka propozycja i dyskusja w jednym. Propozycja dotyczy podziału Rp, a dyskusja dotyczy przesiadywania cały czas na TW olewając LD Pozdrawiam.
Ja tam i tak nie bede na LD, wiec mi to obojetne, ale sadze, ze to nie jest decyzja uczestnikow bo na LD jest ich wiecej, to ze 5 osob przyszlo to znaczy, ze juz LD sie rozpadlo? :I
Osobiście uważam, że te podziały są zbędne. Każdy powinien sam decydować czy chce RP tam czy tam. Jest to takie narzucanie komuś jak ma żyć. Jak znudzą się RP na TW to przecież LD zacznie znów (tak jakby) tętnić życiem. Naprawdę, to, że przez ten tydzień-dwa nie było tam RP to nie jest koniec świata.
Ps: Jeśli w tekście są jakieś błędy to przepraszam, ale pisałam na telefonie.
Szczerze, jest to zbędne. Gdy to wprowadzą, okaże się, że komuś nie pasuje. Czemuż to RP na jednym z forum musi się odbywać danego dnia? Niektórzy woleliby, mieć RP jednego dnia na LD, a nie na TW.
Twoja propozycja?
Wysyłałam Ci to na LD na PW, więc nie twoja.
A tak tylko, czepiam się.
Sama widzisz jak inni na to reagują, nie narzucajmy się. TW jest nowe, to jest hype, potem się ustabilizuje.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 15 zapytań - Pamięć użyta: 1.39 MB (Maksimum: 1.65 MB) ]